Σελίδες

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

"ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ" απειλεί και πυροβολεί χωρις να συλλαμβάνεται


Στο βίντεο αυτό θα δείτε τον Δήμαρχο Ζαχάρως να απειλεί πως θα εκτελέσει ανθρώπους, θα τους συνθλίψει το κεφάλι. (Ανάμεσά τους ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε τη δράση του).Θα τον δείτε να δίνει εντολή σε πολίτη που είχε κάνει μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου ,να αποσύρει την μήνυση γιατί θα του «φτιάξει τη μούρη». Και βέβαια θα τον δείτε να πυροβολεί. Για άγνωστους λόγους η αστυνομία έδωσε στον άνθρωπο αυτό όπλο. Και δεν του το αφαίρεσε παρότι έχει δύο καταδίκες.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ


ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ
Ο Δήμαρχος ,όπως σημείωνε πειθαρχικό πόρισμα ,ήταν καταπατητής της παραλίας που προστατευόταν από τη συνθήκη Νατούρα, είχε κάνει δική του ξενοδοχειακή μονάδα στην ίδια περιοχή, διόριζε στα ΚΕΠ ανθρώπους παράνομα,μετέφερε πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ από ιδιώτες στο Δήμο κλπ.
-Ο άνθρωπος αυτός (που απειλεί πως θα σκοτώσει) έχει άδεια οπλοφορίας η οποία ανανεώθηκε το 2008 παρά το ότι έχει δύο καταδίκες για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση. Οκτώ μήνες με την 1977/2008 από τον Άρειο Πάγο και δέκα μήνες με τις 124/125/25.02.2010 από το Τριμελές Εφετείο Πάτρας.
-Όχι μόνο οπλοφορεί αλλά το επιδεικνύει και απειλεί.
Υπάρχει ελληνικό κράτος; Υπάρχει εισαγγελέας;
Πριν από ενάμισι χρόνο, ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος, ανταποκριτής της Ελευθεροτυπίας στην Ηλεία, ο οποίος είχε αρθρογραφήσει ενάντια «στο καθεστώς Φαρ Ουέστ στην Ηλεία» ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο νονούς που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Ο ΘΕΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΟΤΕ..
ΥΓ
Ανοιχτή επιστολή του Κ. Βαξεβάνη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ Ι. Τέντε
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αλήθεια το σκάνδαλο του Δημαρχείου που κτίστηκε με τα χρήματα των Ομογενών της Αυστραλίας που έδωσαν για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές της Ηλείας, τι έγινε?? Υπάρχει εξέλιξη, κινήθηκε καμιά διαδικασία, τιμωρήθηκε κανείς??
Μα τι ρωτάω??? ΑΙΣΧΟΣ!!

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

6 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσας παιδιά...πωωωωπωωωωωωωω! τι λέτε ρε παιδιά?...μιλάμε μεγάλο λαμόγιο ο τύπος ε?...ούτε τα μέλη της οικογένειας Κορλεόνε,δε κάνανε τέτοιες λαμογιές...τώρα αυτός ή είναι νονός της νύχτας ή...δε ξέρω κ γώ τι άλλο παίζει..σωματέμπορας ίσως...έμπορος ναρκωτικών?..πάντως εμένα η μούρη του εκεί μου φέρνει.. αυτός παιδιά είναι ο νέος δήμαρχος? επειδή ο προηγούμενος είχε πεθάνει ο άνθρωπος νομίζω από όσο ξέρω κ έχω ακούσει,στις φωτιές της Πελοποννήσου?...είχε καεί ο κακομοίρης επειδή πήγε να βοηθήσει τον πήγαν στο νοσοκομείο,με σοβαρά εγκάυματα κ πέθανε λίγες μέρες,μετά θυμάμαι...βρέ τι λαμόγιο ο άνθρωπος...βρέ τι λαμόγιο...αυτός θέλει χώσιμο μέσα για όλη του τη ζωή αλλά...ποιός να το κάνει αυτό..σάμπως υπάρχει κ δικαιοσύνη?...καλό ΣΚ παιδιά...

marianaonice είπε...

@Αθανασία μου
Τέτοια λαμόγια σήμερα υπηρετούν το δημόσιο και δημοτικό συμφέρον!
Και καλά αυτοί που τον διατηρούν παρά τις καταδίκες του και τον τραμπουκισμό του, αυτοί που τον ψηφίζουν??
Μεγάλη απορία έχω!!
Τέτοια αυθαιρεσία που απ' ό,τι έμαθα έχει καταδικαστεί και για παράβαση καθήκοντος από το Τριμελές Εφετείο της Πάτρας γιατί σε προκήρυξη διαγωνισμού για πρόσληψη προσωπικού στο ΚΕΠ αν θυμάμαι καλά, ενώ ζητούσαν πτυχιούχους αυτός με το έτσι θέλω προσλάμβανε όποιον του γούσταρε!!
Απίστευτη Ελλάδαα!!

Αθανασία είπε...

Τιιι λες βρε Μαριάννα μου?..ααα!μιλάμε ο τύπος είναι,πολύ γιουρούκι που λένε κ στο χωριό μου...απορώ ποιός τον έβγαλε αυτόν..απορώ πραγματικά..χειρότερη επιλογή πιστέυω,από αυτόν δε θα μπορούσε να υπάρξει....πως είναι έτσι ο χριστιανός...σα νταβαντζής είναι τα μούτρα του...χάααλια...από τη φάτσα του κ μόνο καταλαβαίνει κανείς τι είναι...

marianaonice είπε...

Έτσι Αθανασία μου, κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα!
:)))

ippoliti_ippoliti είπε...

Εμένα πάλι mariannaonice δεν μου προκαλεί τόσο εντύπωση γιατί τον ψήφισε ο κόσμος. Εχουν τον τρόπο τους αυτά τα "μαγκιόρικα λαμόγια" να πουλάνε τη μαγκιά για τόλμη στον απλό κόσμο.
Πιο πολύ με εντυπωσιάζει η "αδυναμία"; των 2 Περιφερειαρχών να παρέμβουν, του δημοτικού συμβουλίου (δεν κατάλαβα μιλά στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι στέκονται σούζα συμπολίτευση/αντιπολίτευση) του ρόλου της δικαστικής εξουσίας. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

marianaonice είπε...

@ippoliti_ippoliti
Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου.
Ακριβώς έτσι, οι πολίτες περνούν για τόλμη τον τραμπουκισμό.
Ναι του ΠΑΣΟΚ είναι ο τύπος αλλά μια χαρά τα πήγε και με τους προηγούμενους!
Άστα μαύρα χάλια!