Σελίδες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ολη η συγκέντρωση γιά τα οικονομικά μέτρα απο το STOPCARTEL TV


http://www.stopcartel.info/
Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι σήμερα Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης και το Ασφαλιστικό.
Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου, απόφαση που αναμένεται να επικυρωθεί την Πέμπτη από το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ



Μοιραστείτε

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αναμενόμενος ήταν ο ξεσηκωμός του κόσμου, αφού την κρίση θα πληρώσουν οι φτωχοί, καθώς θα γίνουν φτωχότεροι, ενώ οι απώλειες των εχόντων θα είναι ανώδυνες. Η τάση της Κυβέρνησης είναι να αυξήσει τα έσοδα, χωρίς μέτρα για να αυξηθεί η κίνηση της αγοράς, να απορροφηθούν οι άνεργοι και να "τρέξει" το χρήμα.
Απέργησε όλος ο δημόσιος τομέας και στις 24 Φεβρουαρίου θα απεργήσει μαζί και ο ιδιωτικός (ΓΣΕΕ - ΠΑΜΕ κλπ). Θα έχει αποτέλεσμα αυτό το τσουνάμι των απεργιών?
Δεν θα έχει, γιατί πρώτα καταθέσαμε το πρόγραμμα σταθερότητας, μετά υποσχεθήκαμε να το τηρήσουμε κατά γράμμα και τέλος μαγειρεύουμε την εισοδηματική πολιτική και το νέο φορολογικό νόμο, χωρίς καμία δικαιοσύνη, λόγω της αύξησης των έμμεσων φόρων!
Μόνο η αύξηση στα καύσιμα (βενζίνη - πετρέλαιο κίνησης) θα γίνει αφορμή να μην μπορούμε να απλώσουμε χέρι στα ράφια, όλα θα πάρουν τα ύψη! Για να πιεί έναν καφέ φραπέ στη Λάρισσα σήμερα ένας αγρότης πρέπει να δώσει σε αξία ένα σακί σιτάρι και στη Μυτιλήνη δύο κιλά λάδι, που βγαίνουν από ένα σακί βαρύ ελιών.
Κι εκείνο το ερώτημα του Πρωθυπουργού που κάθε μέρα διατύπωνε προεκλογικά: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?? θα μείναι ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!

Aνεμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ