Σελίδες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΡΟΥΝΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Από taspa

Ποίος είναι ο Θανάσης Λερούνης;


Ο Θανάσης Λερούνης γεννήθηκε το 1954 και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα, ζει μόνιμα στο Πακιστάν από το 2001 και έχει κάνει έργο ζωής του
τη διάσωση και προβολή του πολιτισμού των Καλάς . Ζει στην κοιλάδα
για 15 χρόνια και εργαζόταν για ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της κοινότητας των Καλάς. Εργάστηκε για την κατασκευή ενός τριώροφο κτίριου
για τη διατήρηση και την προώθηση της μοναδικής κουλτούρας της περιοχής.
Ο 55άχρονος Θανάσης Λερούνης είχε οργανώσει το πρώτο ταξίδι για Ελληνες εκπαιδευτικούς στις κοιλάδες των Καλάς, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, το 1995.
Ηταν συνεπαρμένος από την ιδιότυπη φυλή που έλκει τις ρίζες της στην έλευση του Μ. Αλεξάνδρου στην Ασία τον 4ο αι. π. Χ. και στην παραμονή των επιγόνων του για τρεις περίπου αιώνες. Μιλούσε για τον Ισκαντέρ Αζάμ (Αλέξανδρο τον Μέγα).
-Οι απαγωγείς μπορεί να είναι επαγγελματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Αλλά η πακιστανική αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι και Ταλιμπάν.
..................................................................................
Και μεις που ''σκοτωνομαστε'' για τα Ανθρωπινα δικαιωματα [ αραγε ενδιαφερομαστε πραγματι;;;] γιατι ξεχασαμε το θεμα αυτο;;;


Βρισκονται στον κοσμο μας καθε μερα Ανθρωποι .οπως ο Συγκεκριμενος;;;;
Για μια ακομη φορα δεχομαστε μοιρολατρικα το γεγονος οτι η Ελληνικη Πολιτεια αδυνατει να προστατευσει τους Πολιτες της!!!!!!!
Φιλοι μου. Ιδου πεδιο δοξης λαμπρο για ολους μας, ωστε να επαναφερουμε το θεμα στην επικαιροτητα!!!
Ν' αναγκασουμε καποιους υψηλα ισταμενους να το ξαναθυμηθουν!!!!!!
Αντιμετωπιζουμε εδω και καιρο το θεμα των δικαιωματων των ανθρωπων που εχουν μπει στην χωρα μας σχεδον με ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟ παθος, με κινδυνο να βρεθουμε μπροστα σε εναν διχασμο απο ελλειψη ψυχραιμιας και αδυναμιας ανταλλαγης θεσεων και αποψεων οπως και οπου πρεπει,εχοντας αναθεσει το μεγιστο αυτο θεμα στην παραπληροφορηση και διαστρεβλωση στους αστερες της τηλεθεασης, και ουδεις ασχολειται με την υποθεση του Προαναφερθεντος.
Φοβαμαι πως ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ δεν θα περασει μητε στην σελιδα του 'μυθου' με την εννοια της διαδοσης του ονοματος του ως καποιο γεγονος που καποτε ελαβε χωρα.
Δεν φταιει πως ειμαστε μικρη χωρα. Φταιει πως ειμαστε ' Ελαχιστοι' ως Ανθρωποι.

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: