Σελίδες

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Η Αντιπροσωπεία Ευρωπαίων κοινοβουλευτικών σε ζωντανή σύνδεση από το Κάϊρο (Δείτε το σε επανάληψη)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Συντονιστείτε στην, Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση:



Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική τηλεόραση:
-channel 114news-


Σχόλιο: Την επίσκεψη αυτή την παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα το -channel 114news- όχι γιατί έχει κάποια πνευματικά δικαιώματα, αλλά είναι το μόνο κανάλι που πάει κόντρα με την ένοχη σιωπή των επαγγελματικών ΜΜΕ. Είναι ντροπή ένα μικρό μέσο να προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους μπορεί για να προωθήσει μία τέτοια σπουδαία είδηση που έχει να κάνει με την "Περιοδεία της Πανευρωπαϊκής Αποστολής στη Γάζα" . και τα επίσημα ΜΜΕ να μας "αφιονίζουν" με ανούσιες και άλλες εκπομπές δευτερεύουσας σημασίας.











Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους bloggers και υποστηρίζουμε την προσπάθειά τους να μεταδώσουν ζωντανά εικόνα για άμεση ενημέρωση των διαδικτυακών τηλεθεατών.



Η σημερινή απογευματινή σύνδεση με το Κάιρο, θα ακουστούν ζωντανά πολλά από τα μέλη της κοινής Ευρωπαικής Αποστολής καθώς επίσης και οι συμμετέχοντες έλληνες.



Το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο σε συναντήσεις και η αναμετάδοση λόγω των ερασιτεχνικών μέσων αναμετάδοσης με σχετικά προβλήματα. Ελπίζουμε στην κατανόηση των φίλων που θα έχουν την ευγενή καλοσύνη να παρακολουθήσουν την εκπομπή και τους παρακαλούμε να την γνωστοποιήσουν και σε άλλους.



Αυτή τη στιγμή η  Ευρωπαϊκή Αποστολή είναι σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αιγυπτιακής Βουλής, αλλά και σε συνεχή διαβούλευση με την κυβέρνηση της Αιγύπτου, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για να επιτραπεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω Αιγύπτου.



Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας έχει και  την ελληνική συμμετοχή (επταμελής) και τα ερωτηματικά της νέας κυβέρνησης για την εξωτερική μας πολιτική για το παλαιστινιακό ζήτημα.



Το ρεπορτάζ ΔΕΝ θα σταματήσει εδώ, μετά από αυτή τη ζωντανή μετάδοση, θα συνεχιστεί και μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής και εμείς από δω ως blog θα υπενθυμίζουμε να σταλεί επιτέλους και η βοήθεια προς την Γάζα (τα χρήματα του Τηλεμαραθωνίου της ΕΡΤ)
[video - 
Δηλώσεις κ. Αναστόπουλου]

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: