Σελίδες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Δίνω μια ευκαιρία σε ένα έντιμο παιδί... το λέμε τώρα??

Η είδηση της πτώσης του γυιού του Αντεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Διώτη, από τον 7ο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου εργαζόταν σαν νομικός σύμβουλος του υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν βόμβα μεγατόνων που έσκασε πολύ νωρίς, για να μας δείξει τα ήθη και τα έθιμα της "νέας" μας κυβέρνησης που μάλλον δεν έχουν καθόλου αλλάξει από τα ήθη και τα έθιμα της παλιάς!
Νωρίς - νωρίς άρχισαν οι πτώσεις από τους ορόφους των πολυόροφων κτιρίων κύριε Παπανδρέου!
Οι αυτόχειρες, σύμβουλοι ή στελέχη, όσο κι αν είναι άξιοι λύπης και κατανόησης, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε αξιοκρατία και διαφάνεια!!
Πότε πρόλαβε κιόλας ο κ. Διώτης και έβαλε το γυιό του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης?

Ποιός είναι ο Γιάννης Διώτης?


Ο Εισαγγελέας που τα πήγε μια χαρά και με τους σοσιαλιστές και με τους δεξιούς, βγάζοντας λάδι το "σύστημα" που εξέθρεψε τη διαφθορά.

-Ο εισαγγελέας που ανέκρινε τους καταδικασθέντες και αθωωθέντες της υπόθεσης της 17Ν.
-Ο εισαγγελέας που κατασκεύασε τις κατηγορίες σε βάρος του Α.Κανά για συμμετοχή στον ΕΛΑ.
-Ο εισαγγελέας που έκανε το πόρισμα που έβγαλε λάδι τη vodafone για την αυτοκτονία του Κ.Τσαλικίδη το 2005.
Τον θυμάστε που ανέβαινε στα πατάρια για να δει δήθεν από που κρέμασε το σκοινί του θανάτου του ο καημένος ο Τσαλικίδης?


Ο νεαρός γυιός άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν το γεγονός ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο του, όπως ..."ψευδώς" είχε πει στους γονείς του.

Εδώ γελάμε!!! μα που τα πουλάνε αυτά??

Σιγά μη δεν ήξεραν οι γονείς και ο κ. Χρυσοχοϊδης ότι δεν είχε πάρει πτυχίο!! Απλά το παιδί ένοιωσε ότι μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε πτυχίο, ο πατέρας του ήταν καμμένο χαρτί και "φούνταρε" αφήνοντας το σημείωμα αυτό για να δώσει "δικαιολογία και άλλοθι" στον "βολεμένο" μια ζωή πατέρα του και να τον γλυτώσει από το διασυρμό και το χλευασμό του κόσμου, που βλέπει τα παιδιά του με πτυχία στην ανεργία!!

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.
Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.... Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια».

Μωρέ τι μας λέτε??
Από πότε τα υπουργεία σας έγιναν φιλανθρωπικά ιδρύματα για "αναξιοπαθούντες" ευαίσθητους νεαρούς, έντιμους μεν, χωρίς πτυχία δε??

Αναρωτιόμαστε αν το δικό μας παιδί και όχι του εισαγγελέα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, χωρίς πτυχίο στο Υπουργείο σας, θα τον προσλαμβάνατε περιμένοντας καλή τη πίστη να σας το προσκομίσει??
Και πώς θα εξασφαλίζατε την αξιοκρατία για τους επιλεγέντες κύριε Χρυσοχοϊδη??
Τσάμπα ιντερνετικά βιογραφικά ζητούσε ο πρωθυπουργός δηλαδή???
Ντροπή σας!!

Να παραιτηθείτε αμέσως και να πάρετε τους εγκάθετους εισαγγελείς σας και τους γυιούς τους, στο σπίτι σας για εργασία κύριοι κι όχι στο δημόσιο που εμείς ακριβοπληρώνουμε με το αίμα μας, με αντάλλαγμα να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά άνεργα!!


Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: