Σελίδες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ , ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ,

«Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2009, ημέρα Τετάρτη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»! Κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν μετέδωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, ούτε κάν το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων» που κάλυψε λεπτό πρός λεπτό το πρόσφατο ταξίδι του κ.κ. Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ (20 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2009).
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

3 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσας παιδιά μου..καλά..ε, ΩΠΑ ΤΗΣ!...ωωωωωω!καλά αυτό τι να πώ με άφησε με το στόμα,ανοιχτό..έμεινα τελίως μλακας μιλάμε!!άιντε να δούμε τι άλλο αλλοπρόσαλο κ περίεργο,έχουμε ακόμη να δούμε..αναρωτιέμαι όμως-μήπως βρέ παιδιά αυτό,που βλέπουμε το εξωτερικό 'περίβλημα'(γενικά μιλάω οκ?)..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?..μήπως θα πρέπει (λέω εγώ τώρα) να ξανά-ψάξουμε να ξανά-αναθεωρήσουμε ορισμένα πράγματα?.. μήπως ζούμε σε μιά πλάνη?...μήπως θα πρέπει κάποτε να τα...'πιάσουμε από την αρχή?....όπως το θέμα της θρησκείας της εκκλησίας,του Θεού, της ύπαρξής του κ πάει λέγοντας?... λέω μήπως...βέβαια φοβάμαι πολύ για το τί θα γίνει εάν κάποτε ο κόσμος,ξυπνήσει κ καταλάβει τι βρώμικο παιχνίδι του παίζουν όλοι αυτοί οι 'δήθεν εκπρώσοποι'του Θεού πίσω από τη πλάτη του..γιατί κάποτε θα ξυπνήσει,θα ανοίξει τα μάτια του που θα πάει?....κ τότε είναι που φοβάμαι το τι θα γίνει...πραγματικά φοβάμαι...καλησπέρες...

marianaonice είπε...

Φοβάμαι ότι όλοι όσοι ανέρχονται στα ύπατα αξιώματα, είτε στην εκκλησία είτε στην πολιτική, είναι δυστυχώς, μασόνοι πράκτορες.
Το Εβραιοσιωνιστικό σύστημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλο τον κόσμο και κατευθύνει τις κυβερνήσεις που διορίζονται από αυτό. Η εκκλησία είναι το άλλο πόδι του συστήματος αυτού!
Απλά πράγματα. Δεν με εκπλήσσει η είδηση αυτή! Ούτε ότι αποκρύφθηκε από τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το απόσπασμα μεταφρασμένο με υπότιτλους

http://www.youtube.com/watch?v=3RHTWgP4cbU

http://www.youtube.com/watch?v=FrkxMnlSxiE