Σελίδες

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ SHOWBIZ


Ναρκωτικά,βίζιτες,εκβιασμοί ιδού ο μαγικός κόσμος της SHOWBIZ
Θύματα της κοινωνίας της τηλεόρασης,χωρίς το βασικό σωσίβιο της παιδείας.
--Όταν ο μόνος θεός είναι το χρήμα,και μάλιστα το εύκολο,τα παιδιά αυτά είναι θλιβερά κατασκευάσματα μιας εικονικής πραγματικότητας
όταν τα τσοντοκαναλα τους κάνουν πλύση εγκέφαλου από παντού να γίνουν γλάστρες και στην ουσία πόρνες πολυτελείας
αυτά τα τσοντοκαναλα που είπαν στο 20%να μην ψηφίσει αλλά να κάνει μπάνιο
αδιαφορώντας για την πολιτική κα άθελά τους με την απουσία τους να γίνουν σιωπηλοίυποστηρικτές των μεγάλων συμφερόντων

Το εύκολο χρήμα και οι υποσχέσεις για καριέρα κάνουν πολλές κοπέλες να υποκύπτουν στους επιτηδείους που ουσιαστικά τις οδηγούν στην πορνεία.
Οι «ροζ» αποκαλύψεις προκαλούν πανικό και τρόμο στην εγχώρια showbiz. Το τελευταίο καυτό σκηνικό με «πρωταγωνίστρια» δημοφιλή TV persona η οποία συνελήφθη (από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη) να εκδίδεται παράνομα έναντι αδράς αμοιβής (1.100 ευρώ το ραντεβού) έχουν αναστατώσει τον χώρο του θεάματος και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και καταιγιστικές για το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ωραία κορίτσια ρίχνοντάς τα στα κρεβάτια επώνυμων.

Η παχυλή αμοιβή μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10.000 ευρώ! Σε αυτά μπορείτε να προσθέσετε και κάποια «τυχερά», όπως πανάκριβα κοσμήματα ή πολυήμερα ταξίδια σε εξωτικά θέρετρα. Οσο για τις απαιτήσεις-προτιμήσεις της; Πίνει μόνο σαμπάνια, απαιτεί να τρώει στα ακριβότερα εστιατόρια και να κοιμάται μόνο σε σατέν σεντόνια.
Ανθρωποι, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα θεωρούν δεδομένο πως απλώς και μόνον είναι θέμα χρόνου να σκάσουν βόμβες ικανές να προκαλέσουν σοκ στην κοινή γνώμη.
«για να μπορέσεις να κρατηθείς στο star system θα πρέπει να έχεις πολλά χρήματα»
Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία που έκανε επώνυμο μοντέλο στο Star για το πώς γίνεται η αρχική προσέγγιση και με ποιον τρόπο τελικά κινδυνεύουν τα κορίτσια να μπλέξουν με αυτά τα κυκλώματα και πως κατάφερε να ξεφύγει από τα ροζ κυκλώματα της πασαρέλας.
σε ποιο αλλο κανάλι αυτό που ξέρει από βίζιτες
ΠΗΓΕΣ ΣΤΑΡ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Μία θλιβερή διαχρονική πραγματικότητα είναι αυτό το κύκλωμα...
Τα λαμπερά φώτα της πασσαρέλας καίνε τα φτερά κάθε φιλόδοξης πεταλουδίτσας που νομίζει ότι βρέθηκε στο επίκεντρο του κόσμου!