Σελίδες

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ο Ανασχηματισμός άρχισε από τους Περιφερειάρχες??

Τελικά το Βήμα είχε δίκιο χθες!!
Μόλις μάθαμε ότι αντικαταστάθηκαν όλοι οι περιφερειάρχες, πλην των 1) Νοτίου Αιγαίου, 2) Βορείου Αιγαίου 3) Ηπείρου 4) Θεσσαλίας και 5) Κρήτης!!

Σχετικά με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρ. Μανιάτη, λέγεται ότι ήταν, ίσως, από τους πλέον επιτυχημένους στο πόστο του, αφού είχε καταφέρει να κάνει απορρόφηση σε έργα το 93% των κοινοτικών κονδυλίων όμως μάλλον πλήρωσε την άριστη σχέση του με το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ ο αντικαταστάτης του, κ. Δόλογλου, είναι καθαρόαιμος του περιβάλλοντος Καραμανλή, συγγενής του Πρωθυπουργού και στενός συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ευ. Μεϊμαράκη.
Ανάμεσα στα έργα που είχε παλέψει για να ολοκληρώσει ο κ. Μανιάτης, είναι και ο ΧΥΤΑ Γραμματικού, για τον οποίο όμως το ίδιο το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έδειξε το σωστό ενδιαφέρον, αφού ούτε τις αποζημιώσεις της απαλλοτρίωσης δεν είχε καταβάλει στους ιδιοκτήτες της απαλλοτριωθείσας έκτασης.

Για την πικρή αυτή ιστορία του ΧΥΤΑ Γραμματικού, που εκμεταλλεύτηκαν πολλοί λαϊκίζοντες πολιτικάντες, νυν και πρώην, θα γράψουμε κάποια στιγμή, περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες μας επίσης λένε, ότι μέχρι χθες το βράδυ ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Μανιάτης, είχε τη διαβεβαίωση, ότι δεν θ' αλλάξει!!
Και σήμερα ήρθε στην Περιφέρεια Αττικής, ο κεραυνός εν αιθρία!!
Καλά ούτε μεταξύ τους, πλέον δεν έχουν εμπιστοσύνη!!

Οι εκκαθαρίσεις και οι προγραφές ανάμεσα στους Νεοδημοκράτες άρχισαν!
Η μάχη των χαρακωμάτων προβλέπεται σκληρή και δεν ξέρουμε φυσικά, αν αυτοί που θα επικρατήσουν θα είναι οι σκληρότεροι όλων!!
Αναμένουμε!!
Και μάλλον πάμε ολοταχώς και σε λάϊτ ανασχηματισμό...
εν μέσω Δεκαπενταύγουστου!
Καλά η τακτική του Καραμανλή να μας πιάνει στα ...μπάνια μέσα, είναι πλέον πάγια!!!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: