Σελίδες

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

Στήνουν σκηνικό για άρση απορρήτου στα blog












Φάκελο με άρση του απορρήτου για το blog με την υποθεση της μήνυσης του Xρ Ράπτη θα στείλουν στην Αμερική...και στην google.com, γιατί έχουν πάνω από 13 μηνύσεις...

Και ευελπιστούν σε κάτι αντίστοιχο με το press-gr και τον ιδιοκτήτη του κ. Καψαμπέλη.

Μην ξεχνάτε όμως ότι τότε έστειλαν στην google.com ένα άσχετο email που δεν είχε σχέση με τα email του blogs αλλά έγραφε ότι θα κάνει δημοσιεύσεις στο blog...
ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΦΑ ΟΛΚΗΣ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ BLOGGERS ΠΡΩΤΟ ΤΟ TOTE BOLLYWOOD.GR TOΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ...(Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2008 Έγινε αίτημα άρσης απορρήτου στη yahoo για τα εκβιαστικά email !)
Τότε το έκαναν εν κρυπτώ ...τώρα το κάνουν φανερά...Οπότε οι εμπλεκόμενοι ας λάβουν τα μέτρα τους ...Δηλαδή αν οποιοσδήποτε πάει και κάνει μηνύσεις σε blog, τότε θα του άρουν το απόρρητο!
Μην τρελαθούμε ...Ή άλλη φάση που λένε ότι θα πηγαίνει κάποιος θα λέει το τάδε blog το έχει ο τάδε θα ψάχνουν να βρουν αν έχει συνδέσεις στο ιντερνετ να πάνε να του κατάσχουν τους υπολογιστές να δουν αν είναι αυτός!

ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Έλεος ...Μια αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει ...Όταν έχει κάποιος στοιχεία γι' αυτό που γράφει και είναι σίγουρος δεν πρέπει κανονικά να φοβάται!!
...Απλά ξέρετε γιατί το κάνουν αυτό??
...Για να ανοίξουν φάμπρικα αστικών αγωγών στα blogs όπως στις εφημερίδες!
Κρατική καταστολή και εκβιασμός...από την εξουσία!
Αλλο η πλάκα ...άλλο ο χαβαλές ....άλλο τα πραγματικά περιστατικά!
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!
Και μάλιστα όταν ο blogger αρνείται να βάλει την άποψη του θιγόμενου ή αυτού που θέλει να δώσει τη δική του απάντηση σε αυτό που τον αφορά...Όπως και το αντίστροφο ο δήθεν θιγόμενος να μη απαντά στο blog αφού όλοι έχουν email, αλλά να καταφεύγει στις μηνύσεις για να γλυτώσει την απάντηση!
Άλλωστε δημόσια πρόσωπα και δημόσιες συμπεριφορές κρίνουμε ή αποκαλύπτουμε!
ΑΣΕ που όσοι μεγαλόσχημοι θέλουν να κάνουν παιχνίδι με τα blogs θα βάζουν ένα "αυτοφοριάκια" υπεύθυνο ..Δηλαδή θα γίνουμε σαν τα σκυλάδικα που έχουν "αυτοφοριάκια" για τις αγρονομικές παραβάσεις.

ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ..

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

το σχόλιο μου
το επικΙνδυνο στην κοντρα ζουγκλα παπαγιαννη φοβαμε οτι θα συμπαρασυρει και εμεις σε βλογκονομους και εκφοβισμο οταν ανακατευονται δημοσιοκαφροι εδωω..με προσωπικες εχθρες
πως ομως εκλεισαν το pressme χωρις να τελεσιδικηση μια υποθεση?
κοιταξτε τι εκανε ο ζουγκλας σημερα ...http://www.zougla.gr/news.php?id=52390
αυτο δεν λεγεται εκβιασμος??
Εμφανίζει φωτογραφικό ρεπορτάζ χωρίς ονόματα μόνο και μόνο για να τα πιέσει και να του ζητήσουν να σιωπήσει. Αυτό βέβαια έχει το αντίτιμό του ετσι θα υπέθετα εγω
εξαλου σε στηλη του ειναι ανωνυμη απειλει λεγοντας
http://www.zougla.gr/news.php?id=1240
@ Οι μηνύσεις και οι αγωγές που θα κατατεθούν εντός των προσεχών ημερών, δρομολογούν το κλείσιμο άλλων δύο ή τριών υπεργολάβων της λάσπης…
και εχει και αλλο αρθρο που δεν λεει ονοματα αλλα και αυτο εγω θα το ελεγα εκβιασμο
Ερωτικό σκάνδαλο με πασίγνωστη παρουσιάστρια
φωτογραφιζει με ευνοητο λογω
http://www.zougla.gr/news.php?id=52366
δηλαδη βρηκα τρια παραπτωματα του σε μια μερα για ενα που υσχιριζεται οτι θιγεται απο αλλες σελιδες
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ζητημα ειναι πολιτικο. Αν οσοι κανουν τετοιους νομους τους μαυριζεται στις εκλογες, τοτε δε θα υπηρχε ποτε προβλημα.
Αν ο Δενδιας και ο Κωστας Καραμανλης προωθουν εναν τετοιο νομο, τοτε οφειλεται να τους βγαλετε εκτος πολιτικης σκηνης. Πρεπει να σκεφτειτε πολιτικα για να λεισετε το προβλημα, οχι δικαστικα.
Ο Βαγγελης Βενιζελος εφτιαξε το νομο περι τυπου και δεν τον κραζει κανενας! Ο Γιωργος Παπανδρεου αντιθετα δε νομηζω οτι θα εφτιαχνε εναν τετοιο νομο.
Το ζητημα ειναι πολιτικο και θελει πολιτικη λυση.
Η Ελευθερια σχολιασμου της πολιτικης και των δημοσιων προσωπων ειναι βασικο συστατικο μιας Δημοκρατιας.
Οσες περισσοτερες οι φωνες σχολιασμου, τοσα λιγοτερα μπορουν να κρυφτουν.
Μιχαλης.