Σελίδες

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

τα πρόσωπα και τα προσωπεία

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ
http://tenezos.blogspot.com/
ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΓΑ ΜΠΑΚΟΜΑΡΟΥ Κάτι κρύο ,σαν ένα ρεύμα που δεν ξέρεις απ οπου ακριβώς έρχεται,αισθάνεσαι να διαπερνά την πόλη,τον τόπο,ανεξαρτήτως οικονομικής συγκυρίας.. Από τα ερπετά των δρόμων που σηκώνουν πλέον ξεδιάντροπα κεφάλι,φτύνουν και διψάνε για αίμα,την εγκληματικότητα και την τυφλή βια... Ως τα λουκέτα -ρουκέτες(της Βουλής),το θάψιμο(των σκανδάλων),τις μίζες(με αποδέκτεςκόμματα εξουσίας),τα πραγματικά προβλήματα του λαού(στο κάλαθο των αχρήστων)........Τις κόντρες ,τις επιθέσεις τις βεντέτες,τις λυκοφιλίες,τα σικέ παιχνιδια-οσα φέρνει και τα παίρνει ο άνεμος των ΜΜΕ........ Τ Α ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Όπως το λες!!
Σε 10 σειρές απεικονίζεται όλη η σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε σ' αυτή τη χώρα και που έχουμε φθάσει πλέον να έχουμε ξεχάσει τις διαχρονικές έννοιες όπως ηθική, εντιμότητα, ευθύτητα, ιδανικά, δικαιοσύνη, φιλία, κοινωνική ειρήνη και γενικά ανθρωπιά.
Μοιάζουν πλέον ξεπερασμένες αρχές όλα αυτά και όσοι εξακολουθούν να τα πιστεύουν (ελάχιστοι ίσως) μοιάζουν γραφικοί!!

Οι εγκληματίες των δρόμων ωχριούν πια μπροστά στους υψηλούς εγκληματίες με το λευκό κολλάρο και αυτούς που κάθονται ακόμη και στα έδρανα της Βουλής και παριστάνουν τους "βολευτές" φορώντας τη μάσκα δήθεν της ανιδιοτέλειας και του κοινού συμφέροντος, πίσω από την οποία κρύβουν το στυγνό προσωπείο του άνομου και εύκολου κέρδους!!

Φοβερή η Μπακομάρου!!