Σελίδες

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ο δεσμοφύλακας του Γκουαντάναμο που έγινε μουσουλμάνος

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας απο μουσουλμάνους θα ήθελα να πω οτι μορφή φανατισμού αποτελεί και η θρησκεία
Να ένα παράδειγμα
Ο Τέρι Χόλμπρουκς ήταν ένα αντικοινωνικό αγόρι. Μισούσε τους πάντες,ήταν επιρρεπής στις καταχρήσεις και βίαιος. Εξαιρετικά βίαιος. Κάποια στιγμή, βρήκε μια δουλειά που, μάλλον, του άρεσε. Δεσμοφύλακας στο Γκουαντάναμο. Εκεί έγινε φίλος μμε τον κρατούμενο «νούμερο 590». Και ξαφνικά, είδε το φως το αληθινόν. Πίστεψε στο Ισλάμ. Προσηλυτίστηκε.. Σήμερα, μένει σε ένα τζαμί στο Φοίνιξ.πώς ένας άνθρωπος χωρίς περιεχόμενο έγινε μαχητικός κήρυκας της αλήθειας του Αλλάχ, του προφήτη του και των ακτιβιστών οπαδών του.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ
ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

3 σχόλια:

VAD είπε...

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης απ'την αναποδη:)Καλό!

marianaonice είπε...

Πιστεύω ότι οι θρησκείες κατά βάση εφευρέθηκαν για να ποδηγετούν τους λαούς!
Όμως δεν παραβλέπω ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου σε γενικές γραμμές στηρίζονται στα ίδια αρχέτυπα, (καλούπια) που υπήρχαν από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου!
Όπως το καλό, το κακό, το αρσενικό, το θηλυκό, ο αέρας, η φωτιά, το νερό.
Ειδικά όμως για τον Ισλαμισμό, θεωρώ οτι είναι μία θρησκεία, που η φιλοσοφία της υστερεί σε βάθος από τις άλλες (ινδουϊσμός, βουδισμός, χριστιανισμός) και στηρίζεται περισσότερο σε δόγματα και υποσχέσεις για υλικές απολαύσεις που οι πιστοί θα έχουν στην άλλη ζωή. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που εκεί στους κόλπους αυτών των πιστών βρίσκονται οι περισσότερο ευάλωστοι και εύπιστοι για να γίνουν τρομοκράτες! Κι αυτό το εκμεταλλεύονται εκείνοι που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν!
Γι αυτό βλέπουμε τρομοκράτες συνήθως μουσουλμάνους.

Aνεμος είπε...

μακρια οι φανατισμοι σε ολα τα επιπεδα .....το εβαλα σαν παραδειγμα