Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΚΥΡΙΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΛΕΣ




ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΑ BLOG
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΩΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ??

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ αμφισβητησαμε οτι ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ???
ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ «να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ γιατί είναι παιδί της πόλης»??
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ
αυτός ο τόπος, είτε κατοικούνταν από Ελληνες είτε από Εβραίους, Οθωμανούς, οτιδήποτε, υπέφερε από τους Πελοποννήσιους γραφιάδες και από τους Κρητικούς χωροφύλακες??

ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&artid=1003659&catid=0
ΠΗΓΑΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ Μπίλντεμπεργκ, ??
TO ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://anemos5.blogspot.com/2009/05/blog-post_9846.html
TI AΠΑΝΤΑΝΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΗΣ Πέλλας Καλογήρου που .ήταν υποψήφια με τους οικολόγους το 2007 παραιτείται και καταγγελλει πλήρης αδιαφορία των οικολόγων για θέματα όπως η Παλαιστίνη και τα γεγονότα του Δεκέμβρη μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου
το αρθρο εδω
http://adacamino.blogspot.com/2009/05/o.html
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ» και «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ = ΝΑΖΙΣΜΟΣ – Ο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ» ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ»
??
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ μην εγκατασταθούν οι Πόντιοι στη Θράκη.??

Να τιμηθεί ο (γενοκτόνος των Ποντίων) Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη ως «τέκνο της πόλης»??
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://antifonitis.gr/online/?p=1020
Απλά περιμέναμε απαντήσεις ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ,,,,ΟΤΙ βλέπετε ακροδεξιά φαντάσματα που σας υποθάλπτουν ΣΑΝ απαντηση στην σελιδα σας
γραφεται.........
http://www.ecogreens-gr.org/cms/

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ»;


Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ Ε?ΤΟ 22
,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

ΣΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ??

Φίλοι bloggers του υπερκομματικού αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, για να κλειδώσει το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο, μας έστειλαν την αφίσα που βλέπετε, «αφιερωμένη» στα μεγαλοκάναλα, που έθαψαν και συνεχίζουν να θάβουν τον αγώνα και την αγωνία μας.

Διανέμουμε με τη σειρά μας την αφίσα αυτή στο διαδίκτυο «αφιερωμένη» στα «μεγάλα» ΜΜΕ και καλούμε-παρακαλούμε τους Έλληνες bloggers να σπάσουν τη συνομωσία σιωπής που μας έχουν επιβάλλει, όλοι αυτοί που ανακάλυψαν πρόσφατα «πράσινη ανάπτυξη», «πράσινη οικολογία» και γενικώς «πράσινα άλογα». Που δυστυχώς πηγαίνουν παρέα με βομβαρδισμούς απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Σερβία, με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, το Ουράνιο Τόξο, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, την νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών και λοιπά «θαύματα» του πολιτισμού τους που προσπαθούν να μας πασάρουν.

Φίλοι bloggers, είστε το μέλλον στην ενημέρωση. Την έντιμη, την πολύπλευρη, την άμεση. Βρέστε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους που λέει και ο μεγάλος Γκάτσος.

Σταύρος Βιτάλης

Παλαίμαχος δημοσιογράφος, νύν bloggerάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑ.Μ.ΜΕ.

Blog: www.pamme.eu

Ηλ. Δ/νση: press@danagennisi.gr

Τηλ. 2103314314 Φαξ: 2103217771


Τηλ.: 6979112273

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αντιγράφω εδώ το τελευταίο σχόλιο της @Αδαμαντίας στο μπλογκ της, για τη σχετική με το θέμα ανάρτηση, γιατί με εκφράζει σχεδόν απόλυτα:

"Διάβασα τις θέσεις των ΟΠ όπως και όλα τα σχόλια και εδώ και σε άλλα μπλογκ με το ίδιο θέμα. Δεν νομίζω ότι οι Πράσινοι αποτελούν κάποια σοβαρή εναλλακτική λύση στο πολιτικό αδιέδοξο. Οι θέσεις τους για τη Μακεδονία,Θράκη και Τσαμουριά αν μη τι άλλο είναι ύποπτες στους πολύ περίεργους καιρούς που ζούμε..
Οσο για τον αντισημιτισμό των Ελλήνων, δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερος απ΄των Γάλλων (που,μεταξύ άλλων, μέσα σ ένα χρόνο κατέστρεψαν 2 εβραικά νεκροταφεία) αλλά προκαλεί γέλιο η θέση των ΟΠ "να μας εγγυηθούν τα ασφαλή σύνορα του Ισραήλ"! Διότι είναι άλλο να μην είσαι ακραίος και να μη δαιμονοποιείς κανέναν κι άλλο να υπάρχουν 400 παιδιά νεκρά σε 20 μέρες από βόμβες και σύ να λές να κρατήσουμε ίσες αποστάσεις.
Σε κάθε περίπτωση διαπιστώνουμε πιστεύω όλοι το αδιέξοδο και την ανάγκη βαθιάς κοινωνικής αλλαγής με νέες αξίες και νέο ήθος. Αλλά το "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ" δεν αποτελεί απαραίτητα αξία που θα καταφέρει ν΄αλλάξει τα πολύ κακώς κείμενα μέχρι τώρα"
.

gnostosagnostos είπε...

ειναι υπερ της παγκοσμιοποιησης και αυτο τα λεει ολα πιστευω..