Σελίδες

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, προς την τρίτη θέση οι Οικολόγοι Πράσινοι


Ανοδική τάση των Οικολόγων Πρασίνων που διεκδικούν την τρίτη θέση και διεύρυνση της διαφοράς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ καταγράφει η δημοσκόπηση της Vprc για το Tvxs. (Αύριο θα δημοσιευθεί το δεύτερο μέρος της, με τη γνώμη των πολιτών για τις δημοσκοπήσεις). Ανάλυση του Χριστόφορου Βερναρδάκη. Δύο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων υπολογίζει τη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις 5,5 ποσοστιαίες μονάδες. Ανάγει το δικομματικό άθροισμα σε ποσοστό κάτω του 70% και καταγράφει τη δυναμική (πολιτική και επικοινωνιακή) των Οικολόγων Πρασίνων, η τάση των οποίων είναι να αναδειχθούν το τρίτο σε εκλογικά ποσοστά κόμμα. Αναλυτικά: ΣΤΟ http://www.tvxs.gr/v12294

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Άραγε είναι αλήθεια ότι ο Πρόεδρος των πράσινων οικολόγων μετείχε στη συνδιάσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που έγινε πριν μερικές μέρες στην Αθήνα??

Αν ναι τότε μήπως είναι ο επόμενος κυματοθραύστης της λαϊκής οργής, για να μένει πάντα ο έλεγχος στις μεγάλες κάστες συμφερόντων??

marianaonice είπε...

Δούρειος ίππος του συστήματος άραγε είναι οι πράσινοι οικολόγοι??Είναι γεγονός ότι πριν κάμποσες μέρες είχα διαβάσει σε πολλά μπλογκς και εφημερίδες και ιστοσελίδες ότι ο Πρόεδρός τους μετείχε στη συνδιάσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Κάνοντας λοιπόν πριν λίγο μία νέα έρευνα και ανατρέχοντας στο google για να ξαναβρώ τις ίδιες πιο πάνω σελίδες,και να επιβεβαιώσω του λόγου το αληθές διαπίστωσα μετ' εκπλήξεως ότι όλες οι εγγραφές σήμερα έχουν κλείσει και τα λίνκ που ψάχνω δείχνουν "σελίδα κλειστή" ή "error" κλπ.
Να είναι τυχαίο άραγε??
Μία δική σας έρευνα θα σας πείσει.