Σελίδες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

41 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

http://butterfly-butterflysworld.blogspot.com/

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ CHAT http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr TO EMAIL TOY tenezos@hotmail.com TO KINΗTO TOY 6982009287 MAΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ

info@stopcartel.org

http://www.stopcartel.gr Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ :

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ
Δείτε LIVE στη Διαδικτυακή τηλεόραση* STOPCARTEL TV on LINE
http://www.stopcartel.gr/gr/συμμετοχή πολιτών στο κάλεσμα συμπαράστασης προς τον Θεόδωρο Τενέζο συνεχώς μεγαλώνει.Επί 24ωρης πλέον βάσης πλήθος ανθρώπων φθάνει στον χώρο της Απεργίας Πείνας, προκειμένου να σφίχει το χέρι και να συνομιλήσει με τον Θεόδωρο και να του εκφράσει την συμπαράταξή του.

Εκατοντάδες τα μπλογκς που προβάλουν την Απεργία Πείνας.Τεράστια η ηλεκτρονική συμμετοχή των πολιτών από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.Θερμές ευχαριστίες του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ για την στήριξη της Απεργίας.


Στην 40η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Χθεσινή παράνομη απόπειρα βίαιου τερματισμού της Απεργίας .Εθελοντές περιφρουρούν.Φουσκώνει το ποτάμι της συμπαράστασης
ZΩΝΤΑΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ :
LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ

Στην 40η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ολοκληρωτικού τύπου τερματισμός της Απεργίας επιχειρήθηκε χθές από την κυβέρνηση.Με παράνομη μεθοδολογία πού έχει επιχειρηθεί ιστορικά μόνο στις Φιλλιπίνες ,στην Τουρκία και σε άλλες ολοκληρωτικού τύπου τριτοκοσμικές χώρες, η κυβέρνηση έστειλε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου με τη βία να μετακινήσει τον Απεργό Πείνας και να τον μεταφέρει, χωρίς τη θέλησή του για «νοσηλία» σε νοσοκομείο!

Η αντίσταση του Θοδωρή Τενέζου υπήρξε άμεση, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να μετακινηθεί, επικαλούμενος τά συνταγματικά δικαιώματά του,τίς διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών πού προστατεύουν το δικαίωμα ελεύθερης διαχείρησης του σώματός του,πού αποτελεί αναφέρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.

Η ολοκληρωτικής έμπνευσης επιχείρηση της κυβέρνησης η οποία ,όμηρος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ακριβώς καταγγέλει η Απεργία, ενέδωσε στις πιέσεις τους, μέσω του υπαλλήλου τους προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο οποίος επίσημα δύο φορές ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να «προστατεύσει» την υγεία του Απεργού(!), ΄επεσε στο κενό.

Μπροστά στην γενική αντίδραση και κατακραυγή των πολιτών που έσπευσαν να συμπαρασταθούν, στην αστραπιαία αντίδραση των Πρεσβειών ξένων χωρών στην Αθήνα στις οποίες έγινε δημόσια έκκληση για βοήθεια και στήν άμεση ανταπόκριση μεγάλων διεθνών τηλεοπτικών δικτύων, όπως του RUSSIA TODAY και EURONEWS η ΄βίαια επιχείρηση έληξε με αποχώρηση περιπολικού και «ασθενοφόρου».

Σημειώνεται η τεράστια διεθνής κατακραυγή την οποία στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανάλογες παράνομες ενέργειες επισήμων τριτοκοσμικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ομάδα περιφρούρησης της Απεργίας από εθελοντές έχει εγκατασταθεί πλέον επί 24ωρης βάσης στον τόπο της Απεργίας.

.

Κάλεσμα για ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά για την Παρασκευή το βράδυ 8:30.

Φωτιά έχει πάρει το Διαδίκτυο, αφού ανυπολόγιστος είναι πλέον ο αριθμός των μπλογκς και ιστοσελίδων πού μεταδίδουν την Απεργία.
Ο ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
http://citypress-gr.blogspot.com/
http://butterfly-butterflysworld.blogspot.com/

ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Ευχαριστούμε τις 100δες των Ελληνικών και ξένων blogs πού αναμεταδίδουν ζωντανά την Απεργία.Παρακαλούνται ολοι οι blogers οι οποίοι μας αναμεταδίδουν, όπως καί όσοι θέλουν να κάνουν σύνδεση να μας στείλουν e-mail προκειμένου να αναρτηθούν σε κατάλογο στον δικτυακό μας τόπο, όπως και να τους δοθούν τεχνικές οδηγίες για την αναμετάδοση.

anemos521@gmail.com στο δικό μου ή

info@stopcartel.org


Δεν υπάρχουν σχόλια: