Σελίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ



Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ http://www.nikosvasilakos.gr
Άσε που αυτοί που χώνουν είναι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και όχι bloggers. Το πιο ενδιαφέρον είναι μάλιστα που ποτέ δεν λένε κάτι οι ίδιοι αλλά πάντα βάζουν κάποιον άλλο να τα πει: Παλιότερα ήταν ο preza-tv.blogspot.com ή prezatv.blogspot.com και σήμερα ο universalreporters.blogspot.com. Σιγά ρε παιδιά μην ασχοληθεί και το Reuters μαζί μας... ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΦΛΏΡΕ ΔΕΝ βλέπεις πόσα σηματακια έχουν χιλιάδες μπλόγκ ?ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή και οι καιροί είναι δύσκολοι λέει δηλαδή Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet, αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr και όπως δηλώνει “κάνει πρώτα τεχνολογία και μετά δημοσιογραφία” στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στην Ετ1, στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ .?ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ??Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ??ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΚΑ?

ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

http://www.eexi.gr/
και κάτι τελευταίο
Nίκος Βασιλάκος πήρε συνέντευξη από τον Στέλιο Κούλογλου την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, η οποία ήταν να μεταδοθεί στις 27 του ίδιου μήνα. Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε το σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο όμως με παρέμβαση της διοίκησης της ΕΡΤ αποσύρθηκε και η προβολή της εκπομπής ματαιώθηκε.γιατι δεν παραιτήθηκες αφού φίμωσαν την εκπομπή σου??

4 σχόλια:

Laplace είπε...

DIABASA THN 'ORGISMENH TOU APANTHSH' SE PREZA KLP

EPIXEIRHMATOLOGIA 10XRONOU..

KLASIKOS BOLEMENOS ELLHNAS

THA BALW K EGW TO SHMATAKI,MOU THN SPAEI O TYPOS

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα! Θελω κι εγω το μπανερακι οτι δεν με εκπροσωπει...που μπορω να το βρω; Εχεις κωδικο;

Aνεμος είπε...

APLA αντεγραψε την φωτο

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ;....