Σελίδες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΛΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ
Και για να σοβαρευτούμε ..πάλι θα απολύσει ο υπουργός κανα διευθυντή μέχρι να ξεχαστεί/...αλήθεια έχει παραιτηθεί ποτέ κανένας υπουργός για το έκτρωμα του κορυδαλλού που στοιβαζει 2500 κρατουμένους?
Εχει κάνει κανένας μήνυση σε εισαγγελέα για την προφυλάκιση για ψύλλου πήδημα?
Αναρωτήθηκε κανένας εισαγγελέας πως αντιστοιχεί ένας φύλακας σε 500 κρατουμένους?Οι άλλοι αποσπασμενοι.Παλι θα βγει ο Αραβαντινος (αυτός πάντα ανέπαφος άλλο μυστήριο καλά τόσοι σωφρονιστικοί με πτυχία?που είναι να μιλήσουν??Και θα πει εγώ το προέβλεψα..ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ Η ΗΠΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ?


3 σχόλια:

eirini είπε...

χαχαχα!!!!! Ε! συγγνώμη ρε παιδιά που γελάω... αλλά για γέλια είμαστε!!!!!!!

Ο Κορυδαλλός απέκτησε ελικοδρόμιο!!!

Unknown είπε...

μη γελάτε καθόλου,πρωτον η εποχή χρειάζεται θρύλους[αρτον και θεάματα]δεύτερον εκπαιδεύουν τον Παλαιοκώστα για την μεταφάρά τους ,οταν θα φύγουν νύχτα.!!11
Λοιπόν αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια,για τίποτε δεν ειναι αξιοι ολοι τους.!!!!!!!
Χρήμα,χρήμα,χρήμα!!!Ειμαι σίγουρη πως μέσα στα συρτάρια του Υπουργείου δικαιοσύνης θα υπάρχουν τουλάχιστον δεκα καλοπληρωμένες !!!! μελέτες διαχρονικές που δεν υλοποιηθηκαν ποτέ.Υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι και γραφεία μελετών ακόμη,για το κάτι τις τους.

Aνεμος είπε...

taspa όλη η κατάντια ενός αποτυχημένου συστήματος και προσφατα χρεοκοπημένου..με καλαμαράδες που δεν ξέρουν αν τα κάγκελα των φυλακών είναι οριζόντια ή κάθετα