Σελίδες

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Τελευταία έχει ξεσπάσει διαμάχη για τους bloggers και τα τεκταινόμενα στο «χώρο». Θα προσέξατε βέβαια ότι τη μεγάλη φασαρία την κάνουν άνθρωποι των ΜΜΕ.Οι bloggers έκαναν καλή δουλειά γιατί ξεκόλλησαν ένα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων από τις fast food ειδήσεις και κάθε φορά που γράφουν, κάνουν τον αναγνώστη του post να ψάχνει. Και όταν αρχίσεις να ψάχνεις σκέφτεσαι και όταν σκέφτεσαι έχεις άποψη (μεγάλο αμάρτημα για τους καρεκλοκένταυρους).Να τι νομοσχέδιο θέλουν να περάσουν Πρώτον, οι διαχειριστές των blogs ενημερωτικού χαρακτήρα θα έχουν την ευθύνη να αναγράφουν στην κεντρική ιστοσελίδα τον κατά νόμο υπεύθυνο του blog. Δεύτερον, το νομοσχέδιο επιφυλάσσει στα αδικήματα που τελούνται μέσω των blogs προβλέψεις ανάλογες με αυτές του νόμου περί Τύπου. Τρίτον, διευκολύνεται η πρόσβαση των διωκτικών αρχών στα ηλεκτρονικά ίχνη ώστε να αποκαλύπτεται με πιο γρήγορες διαδικασίες ο υπεύθυνος μιας συκοφαντικής ή εκβιαστικής δημοσίευσης. Τέταρτον, το ΕΣΡ αποκτά δικαίωμα παρέμβασης σε περίπτωση που οι χρησιμοποιούμενες φωτογραφίες ή το audio και video υλικό που αναρτάται σε κάποιο blog δημιουργούν ζητήματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του. ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΕΝΑ ΔΙΣΤΥΧΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ «Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΤΡΟΜOΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

3 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Παλικάρι, άλλο ελευθερία λόγου ,άλλο ασυδοσία, συκοφαντία, δισφήμιση κ.λ.π. 'Ολα αυτά προκαλούν την τρομοκρατία.
Πολύ καλά κάνεις και δεν φοβάσαι τίποτα. Όταν δεν ψεύδεσαι, όταν δεν κατηγορείς
ανυπόστατα και δεν συκοφαντείς χωρίς ντοκουμέντα κι αποδείξεις ,κανείς δεν μπορεί να σε πειράξει.
Όταν όμως πίσω από την ανωνυμία του κάποιος σπιλώνει υπολήψεις, προσβάλλει, βλάπτει ,καταστρατηγεί προσωπικά δεδομένα κάποιου γνωστού ή αγνώστου, έ τότε να αναλάβει την ευθύνη tου. Πως να το κάνουμε !
Συμφωνείς ; Εάν όχι να το συζητήσουμε καλόπιστα., γιατί κάθε θέμα πρέπει να το βλέπουμε απ όλες τις πλευρές αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και η άποψή μας να μετράει.
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

Ανώνυμος είπε...

ela m ston topo soy
kai h koutsh maria exei blog
hmarton

Aνεμος είπε...

λυγερή ας βρο΄υν τους δημοσιογράφους που γράφουν και σπιλώνουν αυτό το γενικόλογο παίρνει όλους μπάλα