Σελίδες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ


Δε θα περάσει

Λάβαμε μια επιστολή και πιστεύουμε ότι εκφράζει ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων στην ψυχική υγεία. Των εργαζομένων που παρατηρούν πλέον, απογοητευμένοι, εξουθενωμένοι αλλά και χρεωμένοι, τις προσπάθειές τους να καταρρέουν τη στιγμή που οι αρμόδιοι "επιλύουν" τα προβλήματα με λόγια και ανεφάρμοστες εξαγγελίες ...τα τελευταία τρία χρόνια. Και δεν θα σχολιάσουμε τίποτα άλλο. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ http://psi-action.blogspot.com/2009/02/blog-post_16.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαντέψτέ ποιος το είπε: Θα μπορούσα όλα αυτά, να τα έχω βάλει κάτω από το χαλί. Είναι πολύ εύκολο να είσαι Υπουργός και να επιτύχεις, με το να μην έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Εγώ όμως τόλμησα. Άνοιξα αυτά τα κεφάλαια, σε αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους μου στην Κυβέρνηση. Γιατί επιτέλους ήρθε ο καιρός, να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Να βάλουμε τέλος στην παθογένεια του ΕΣΥ. Γιατί αξίζει πραγματικά ένας κοινωνικός πολιτισμός υψηλότερου επιπέδου στους Έλληνες πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

We have long observed that every neurosis has the result, and therefore probably the purpose, of forcing the patient out of real life, of alienating him from actuality. Sigmund Freud

Μόνο αυτό θα είχα να σχολιάσω για τον κ. Αβραμόπουλο και τους συν-ασθενείς του...