Σελίδες

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Εκαψαν με οξύ συνδικαλίστρια

Επίθεση με οξύ στο πρόσωπο δέχτηκε έξω από το σπίτι της στα Πετράλωνα το βράδυ της Δευτέρας η μετανάστρια και συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κουνέβα, γενική γραμματέας στο σωματείο καθαριστριών που νοσηλεύεται στην εντατική.Το θύμα που ζει 15 χρόνια στη χώρα μας εργαζόταν σε συνεργείο καθαρισμού και δεχόταν πολλές πιέσεις,και απειλές να σταματήσει τη συνδικαλιστική δραστηριότητα επειδή στο χώρο της υπάρχουν πολλά εργασιακά προβλήματα με τις συμβάσεις και τους μισθούς».Της έκαναν και ανώνυμα τηλεφωνήματα αλλά και από την εργοδοσία. Της έχουν στείλει και εξώδικα ενώ της έκαναν και μια δυσμενή μετάθεση, εκδικητική, τόσο μακριά από το σπίτι της όσο και σε άλλη βάρδια. Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη μόλις πριν από λίγες μέρες: τους έβαζαν να υπογράφουν ότι παίρνουν κανονικό δώρο Χριστουγέννων και τους έδιναν λιγότερα χρήματα στο χέρι. Σεκιουριτάδες την πέταξαν έξω όταν είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να υπογράψουν, ενώ μια εργαζόμενη που δεν υπέγραψε απολύθηκε».
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ 560 ΕΥΡΩ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Το κράτος σκοτώνει, η εργοδοσία τιμωρεί
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

5012 019021 277 Τράπεζα ΠειραιώςDECHEVA ELENA KUEVA KOSTADINKA NIKOLOVA
ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
Η Μαφία πάνω από τη χώρα ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.tvxs.gr/v2243

1 σχόλιο:

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Περνώ βιαστικά, μόνο για να σου ευχηθώ καλέ μου από καρδιάς τα καλύτερα! Υγεία κι Αγάπη για σένα & όλους τους αγαπημένους σου, Χρόνια Καλά & Πολλά!
Φιλιά