Σελίδες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.........


H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΝΑ ΤΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Πριν από πέντε χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής ενέπνευσε στον τόπο την ελπίδα και ο Έλληνας άρχιζε να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Έκτοτε, τα συνθήματα παρέμειναν ως τέτοια και η απογοήτευση διάχυτη διαβρώνει τις πλέον παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η σημαία κατά της διαφθοράς γρήγορα υπεστάλη. Η επανίδρυση του κράτους έμεινε κενό γράμμα. Οι μεταρρυθμίσεις άργησαν χαρακτηριστικά. Η καθημερινότητα του Έλληνα από ημέρα σε ημέρα γινόταν ακόμη πιο δύσκολη. Η οικονομία δεν αποτίναξε ποτέ τις χρόνιες στρεβλώσεις της.

Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται ως συνένοχος. Συνένοχος στη διαφθορά. Συνένοχος στην ανικανότητα. Συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα. Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός πήρε θέση. Ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, διάλεξε τη διαφθορά από τη διαφάνεια. Επέλεξε το νοσηρό δρόμο της συγκάλυψης από το «όλα στο φως». Ένας πρωθυπουργός σε ομηρία και εγκλωβισμένος σε προσωπικά αδιέξοδα είναι επικίνδυνος για τη χώρα.


ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://tatoulis.blogspot.com/

3 σχόλια:

OI.METHISTANES είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR.........ΣΤΗΜΕΝΟ είναι ρε μάγκες.
Να πάνε σε εκλογές και καλά και δήθεν λόγω Τατούλη για να μην μπει κανείς φυλακή απο τα σκάνδαλα...

ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΡΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ

ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ, ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΔΙΣ και πάτε να βγείτε καθαροί...
tin kalispera moy file moy...

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

να τους ξαναψηφίσετε βρε παιδιά!να κάνουν χειρότερα!!!!όλοι κοιτάζουν να "φάνε" δεν φαίνεται τόσα χρόνια;;;;;;μου αρέσει η φώτο του καραμανλή!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ και καλές εκλογές.

Που θα πάει θα έρθουν 1 ή 2 ακόμα να την κάνουν άντε γεια.

Τους Χαιρετισμούς μου.