Σελίδες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Παγκόσμια διακυβέρνηση; Ποιοι Έλληνες πολιτικοί την ασπάστηκαν??




Χωρίς να διακατέχομαι από διάθεση συνωμοσιολογίας, είμαι πεπεισμένος πλέον ότι βαδίζουμε ως χώρα αλλά πολύ περισσότερο ως παγκόσμια κοινωνία στο τελευταίο στάδιο της επικράτησης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή NEW WORLD ORDER.
Πρόκειται για την πλέον στυγνή και απάνθρωπη μορφή παγκόσμιας καπιταλιστικής διακυβέρνησης.
Είναι πασιφανής η στόχευση του κεφαλαίου να μπορεί να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται όλο και μεγαλύτερα τμήματα της παγκόσμιας παραγωγής. Αυτό στους περασμένους αιώνες ήταν η αιτία των διαφόρων συρράξεων, αποικιοκρατικών πολέμων, πολέμων ανεξαρτησίας και παγκοσμίων πολέμων.
Ενώ ο άνθρωπος θα έπρεπε να ασχολείται με την ανάπτυξη του πνεύματός του, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει τον προορισμό του στη ζωή, και για να το κάνει θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα εφόδια, στέγη, τροφή, συντροφικότητα και γνώση, επιχειρείται να μετατραπεί πλέον σε ένα ενεργούμενο από διάφορα κέντρα που πλέον αποκαλύπτονται.
Ενώ η ΠΤΠ ή NWO σαν θεώρηση πραγμάτων αλλά και επιδιωκόμενος στόχος είχε πρωτοεμφανιστεί στα μέσα του περασμένου αιώνα (πρωτοαναφέρεται από Γουίλσον και Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, για να εξισορροπηθούν υποτίθεται οι εξουσίες) και αμέσως μετά ξεκίνησαν διαδικασίες συγκρότησης των παγκόσμιων θεσμικών οργάνων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού ( όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ , το σύστημα του Bretton Woods, η Γενικής Συμφωνίας Δασμών και Εμπορίου (GATT) κά) δεν υπήρχε δυνατότητα επιβολής της, καθόσον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διεθνούς κοινωνίας ήταν -μέχρι το '90-στο κομμουνιστικό στρατόπεδο. 
Διαβάστε περισσότερα  στον Ακτιβιστή 

 Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

http://ange-ta.blogspot.com/2009/06/2009.html

marianaonice είπε...

Τα διάβασα!
Πολύ σωστά τα λες!
Όλοι πια έχουμε καταλάβει τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας...
Μα κάτι πρέπει να κάνουμε!