Σελίδες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η παγκόσμια διακυβέρνηση άρχισε ήδη!!!! Δείτε τα βίντεο!


Δείτε το παραπάνω βίντεο, με προσοχή σε ό,τι είπε ο Ρόμποϊ περί παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Ο άνθρωπος Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ εκφράζεται ελεύθερα και ανοιχτά, υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Ένας Βρετανός ευρωβουλευτής, ο Νάιτζελ Φάρατζ (Nigel Farage), ηγέτης ενός μικρού κόμματος στην χώρα του (Κόμμα της Ανεξαρτησίας), σε ομιλία του στην Ευρωβουλή, τα «έχωσε χοντρά» στον διορισμένο Βέλγο πρόεδρο της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ (Herman Van Rompuy), που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αγνοούν την ύπαρξή του και τις εξουσίες του.
Ο Φάρατζ στην ομιλία του, τα έχωσε κανονικά στον Βέλγο πρόεδρο και αποκάλυψε τα σχέδια αυτών που τον διόρισαν, ακόμη και για την Ελλάδα! Ένας βρεττανός ευρωβουλευτής είπε αυτά που εμείς δεν τολμήσαμε να πούμε σ' αυτούς που σχεδίασαν και εκτελούν ήδη την κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας!

Αυτά βέβαια δεν ακούστηκαν από τα ελληνικά ΜΜΕ … για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνετε.Και συνεχίζει ο Βρεττανός ευρωβουλευτής τις διαπιστώσεις και αποκαλύψεις του:
"Αισθάνομαι ότι είστε ικανός και επικίνδυνος! Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι προτίθεσθαι να γίνεται ο σιωπηλός δολοφόνος της ευρωπαϊκής δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας των Ευρωπαϊκών χωρών! Δείχνετε μίσος στην ιδέα της εθνικής κυριαρχίας στα κράτη. Ίσως επειδή είστε από το Βέλγιο που ουσιαστικά δεν είναι καν χώρα!
Ποιός είστε?? Ποιοι σας διόρισαν??

Το καλό είναι ότι ό,τι κι αν γίνει στην Ελλάδα, κάποια στιγμή θα γίνει επανάσταση με τους Έλληνες να πολεμούν και να επιμένουν να πάρουν πίσω τη χώρα τους και την εθνική τους κυριαρχία!! ....
Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να αφυπνίζεται!!"
taxalia.blogspot.com…"Από τότε που αναλάβατε έχω δει την Ελλάδα να υποβιβάζεται σε τίποτε περισσότερο από ένα προτεκτοράτο!"Σχόλιο δικό μου:
Τα παραπάνω δεν τα είπαν Έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι αλλά ένας Βρεττανός Ευρωβουλευτής! Και
Αν δεν το πήρατε είδηση, η παγκόσμια διακυβέρνηση άρχισε ήδη και δεν το έχουν καν κρυφό!!
Τα παραπάνω βίντεο είναι τόσο μα τόσο αποκαλυπτικά που τα λόγια τα δικά μας περισσεύουν!!
Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Χθες τα δύο τελευταία βίντεο είχαν υπότιτλους στα ελληνικά. Σήμερα τους έβγαλαν μάλλον από το yutube. Πήγα κατευθείαν εκεί και αντέγραψα το παρακάτω:
"Για να δείτε υπότιτλους, κλικ στο κουμπί κάτω δεξιά στο βίντεο (με το τρίγωνο μέσα) και πάλι κλικ στο cc για ενεργοποίηση των captions".
Το έκανα και μου λέει "captions are not available".
Όπως καταλαβαίνετε αφαίρεσαν τη μετάφραση γιατί εκεί αναλύονται όλα με κάθε λεπτομέρεια. Κρίμα να μη το καταλάβω να σας τα έχω όλα αντιγράψει...
Αν δεν είναι προσωρινό τεχνικό πρόβλημα της yutube θα φανεί αργότερα.
Αλλά φοβάμαι ότι το "σύστημα" ξέρει καλά να προστατεύεται! Και αφαίρεσε ότι είναι δυνατόν να αφυπνίσει τον ευρύ κόσμο και να αποκαλύψει το δαιμονικό τους σχέδιο!

Ανώνυμος είπε...

Τα βίντεο συνεχίζουν να υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους

Το 1ο
http://www.youtube.com/watch?v=Hxul9yN4a44

και το 2ο

http://www.youtube.com/watch?v=RTF_IhOc7iE