Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Απορώ, εμείς τι φταίμε, αν δεν υπάρχει ...σάλιο στα ταμεία??

“Δεν υπάρχει σάλιο” δήλωσε αυτολεξεί σήμερα ο κ. Λοβέρδος…την Πέμπτη, είπε, τελειώνουν τα χρήματα στα ταμεία και δεν θα μπορούν να πληρωθούν ούτε τα επιδόματα ανεργίας.
Μιλώντας ο κ. Λοβέρδος στον Real FM ξεκαθάρισε ότι την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το επίδομα ανεργίας, κάτι που σημαίνει πως εάν τελικά ισχύσει χιλιάδες άνεργοι θα μείνουν χωρίς χρήματα.

Απορία δική μου:
Γιατί αφού όλοι αναγνωρίζουν ποιοι ήταν οι αίτιοι του κακού με την κακοδιαχείρισή τους, έστω και από αμέλειά τους, δεν κάνουν το αυτονόητο?

Να στραφούν κατά των προηγούμενων αρμοδίων διοικητών και υπουργών και να ζητήσουν αποζημίωση για τα ταμεία, κατάσχοντας μάλιστα τις χλυδάτες περιουσίες τους!!
Ναι τότε να κάνουμε θυσίες και εμείς! Και οι άνεργοι!! Όμως να ανάψει ένα φως στο τούνελ της ατιμωρησίας και ανευθυνότητας ότι επιτέλους θα ζητηθούν ευθύνες και αποκατάσταση των ζημιών από τους υπαίτιους, μια ζωή, που ξέρουν να κάνουν άχρηστες προεκλογικές προσλήψεις ή να ροκανίζουν τα αποθέματα με άνομες και ασύμφορες επενδύσεις, ή να αδιαφορούν για το νοικοκύρεμα και έλεγχο των άχρηστων δαπανών!!!



Μοιραστείτε

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

μάλλον μας ετοιμάζουν μεγάλα βάσανα.

Αυξηση ΦΠΑ, μείωση μισθών, μείωση συντάξεων, αλυξηση φόρων για τους μικρούς και μεσαίους, κλπ. κλπ. Στο κακό ο κόσμος έχει μεγάλη φαντασία. Στο καλό δεν έχει.

Aνεμος είπε...

σωστά @ ange-ta αλλη μια φορα λιτοτητα απο το 74 για τους φτωχους...ως ποτε?

marianaonice είπε...

Τα δύσκολα είναι πίσω...
Υπομονή παιδιά!