Σελίδες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ποιος πολιτικός έχει δηλώσει : ''Το ΔΝΤ καταδικάζει τις χώρες απο τις οποίες περνά σε μόνιμη υπανάπτυξη''; Το ξέρω οτι μπορείτε να το βρείτε......(βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TVXS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 3/6/2009

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επομένως απ' ό,τι καταλαβαίνω από την απάντησή σας, δεν αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο παγώματος (του χρέους)...

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πιστεύω ότι εάν ζητήσουμε κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα, πιθανώς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που είναι στην ευρωζώνη, να έρθει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να έρθει η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μας πει, έτσι είσαστε, τότε θα αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον της δικής σας οικονομίας, θα βάλουμε αυτούς τους όρους και μπορεί να είναι πάρα πολύ σκληροί όροι, θα έλεγα και αδίκως σκληροί, ιδιαίτερα για τα φτωχότερα και μεσαία στρώματα της χώρας μας.

Ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει την φήμη, ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη, ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. Το να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να τους λέει, επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία π.χ., αυτές είναι επίσημες πράξεις, που ουσιαστικά κόβουν το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση.
Άρα, λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους που θα είναι αρνητικοί για την πορεία της χώρας μας.
Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ και να την δείτε σε βίντεο εδώ
http://29-26.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html


http://enomenoiblogers.blogspot.com

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ο άνθρωπος είναι κοινός απατεώνας!!!
Μας εξαπάτησε αδίστακτα και μας έριξε στα νύχια του Λύκου από τον οποίο μας υποσχόταν ότι θα μας γλύτωνεε!!
Κρέμασμα θέλουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛ..ΚΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, με τοσο video-υλικο οπου εχει πει για το ΔΝΤ ή για τη φορομπηχτικη πολιτικη οτι ειναι καταστρεπτικα για το μελλον της χωρας, αυτα δε συνιστουν αποδειξεις οτι συνειδητα παραβιαζει τον ορκο του στο Συνταγμα για να υπερασπισει το συμφερον της χωρας? Δλδ εχεις μαρτυρια του ιδιου που λεει οτι αυτα ειναι καταστροφικα, μετα ορκιζεται οτι θα κανει το καλο της πατριδας, και μετα κανει αυτα που ελεγε καταστροφικα. Αρα ειναι επιορκος / προδοτης με αποδειξεις!

jimdemer είπε...

jimdemer
Γι' αυτό μας έβαλε ο αρχιμασώνος.Για να καταλήξουμε στο σφράγισμα στο τέλος.

marianaonice είπε...

Μα είναι τόσο πασιφανής η ομολογία του ότι η ένταξή μας στο ΔΝΤ θα είναι η αρχή για την απώλεια της χώρας μας, που ο άνθρωπος είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία!! Και μάλιστα ομολογημένηηηη!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμη τον ΄εχουμε πρωθυπουργό!!

ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!

Ο ποιο κατάλληλος ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός είναι ο.... -Αυτός που είναι πρωθυπουργός.

Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ' τα ίδια βλήματα στα ίδια θηματα.
Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών.......δεν υπάρχει;

Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις %. Ενώ έπρεπε να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.

Από το λεξιλόγιο των πολιτικών να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ με νόμο οι λέξεις, ΘΑ - ΝΑ - ΠΡΕΠΕΙ. Κάθε φορά που λέγει μια από αυτές, να ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΒΑΘΜΌΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ από τον "ψεύτη".

(Τους ανθρώπους να τους ψάχνετε μόνον στις Εξαιρετικές Εξαιρέσεις



Φιλικά τζίνις.ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://www.tzinis.blogspot.com/ www.tzinis.com tzinis@otenet.gr