Σελίδες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΚΥΠΡΟΣ-ΑΤΙΛΑΣ-ΕΓΚΛΗΜΑ



Σκότωσα δέκα άτομα", δήλωσε γνωστός Tούρκος ηθοποιός,;αιχμάλωτους δεμένους πισθάγκωνα http://anemos5.blogspot.com/2009/01/blog-post_23.html
κοιτάξτε το μετά
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
η Ελλάδα καλείται, ως έχουσα ιδιαίτερη υποχρέωση, να δραστηριοποιηθεί δυναμικά στην προσπάθεια πίεσης της Τουρκίας (ασκώντας ακόμη και «βέτο» για να συμμορφωθεί), διότι,αφ' ενός μεν ένα μεγάλο τμήμα των πεσόντων και αγνοουμένων υπερασπιστών της Κύπρου ήταν άνδρες του Ελληνικού Στρατού (στους οποίους μάλιστα με το πρόσφατο Φ.Ε.Κ Γ 11/78 2008 απήνειμε τιμητικούς βαθμούς),αφ' ετέρου δε, ως κράτος που σέβεται και υπερασπίζεται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Διεθνή Νομιμότητα.
ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
Πρόκειται για μια συγκλονιστική μαρτυρία-ομολογία. Το τι εκ των υστέρων λέγεται, δεν μεταβάλει κάτι ευρύτερα γνωστό. Δηλαδή ότι η παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο συνοδεύτηκε και σημαδεύτηκε από πράξεις κατάφωρης καταπάτησης του Διεθνούς και του Ανθρωπιστικού Δικαίου. Είναι επιβεβλημένο να εφαρμοσθούν πλήρως οι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και να υπάρξει συνεργασία της Τουρκίας για την πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων εξαφάνισης προσώπων κατά την τουρκική εισβολή.»
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
να υπάρξει συνεργασία της Τουρκίας για την πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων εξαφάνισης προσώπων κατά την τουρκική εισβολή.»
ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ//?

να υπάρξει συνεργασία της Τουρκίας
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ

3 σχόλια:

Mikros Alitis είπε...

Κάθε φορά που ακούω Κύπρο ντρέπομαι... :-( Δεν υπήρξε ποτέ επίσημη κήρυξη πολέμου από την πλευρά της Ελλάδας. Για αυτό άλλωστε οι Ελλαδίτες που σκοτώθηκαν ή έμειναν ανάπηροι δεν πήραν ΠΟΤΕ τους καμία βοήθεια από Ελληνικό κράτος... ΝΤΡΟΠΗ

Laplace είπε...

'φοβερους' διπλωματες εχουμε...'αμεση' η αντιδραση της αθηνας..ρε τους μαλακες..

Unknown είπε...

ΜΕ ΠΡΌΛΑΒΕ Ο μικρός αλήτης.Μήπως ειναι καιρός να ξεκαθαρίσουμε πως ναι υπήρξε πολεμος.!!!!!
Ξέρεις πάει πολύ καιδαρμένοι και ΓΜΜΝΟΙ!