Σελίδες

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Σκηνές φρίκης... χωρίς τέλος!!

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο-οι άρωστος-οι ψυχοπαθής δολοφόνος
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

"του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά που πήγαιναν στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης από την περιοχή κοντά στο Μακ Ντολναντ,όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες που είχε βρει καταφύγιο μαζι με άλλη μια σκυλίτσα πίσω απο ένα καταστημα της λεωφ.Βάρης.Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλελειμένου πλέον κτηρίου των Γκούντις που συνορεύει με το βουνό.Είχε στειρωθεί πρόσφατα απο το Δήμο μας και ήταν αγαπητός σε όλους καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος. Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και μεταβηκαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το προγραμμα προστασίας των αδεσπότων παιρνοντας μαζίμας πρώτες βοήθειες νομίζοντας οτι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό αφού είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας κάνει γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να κόψουμε!Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζειή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ στις 29-10-09 στον προαύλειο χώρο του πρώην Γκούντις να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο μας ή το τηλ.6937145280.Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματικές πληροφορίες
Μαζί στην επικήρυξη και η σελίδα μας στο face book

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

.Η Αποτρόπαιη και πρωτοφανής αυτή πράξη μας συνθλίβει και μας ντροπιάζει όλους, θέλουμε τη σύλληψη και τιμωρία τους!Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο επικίνδυνα άτομα."
ήδη η κυρία ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
ΕΔΩ
ΛΙΖΑ ΒΑΡΚΙΖΑ

Δεν προλαβαίνουμε πια να καταγγέλλουμε τις φρικώδεις αυτές πράξεις που λες και ανέβηκαν δαίμονες από την κόλαση και αμολύθηκαν ανάμεσά μας για να σκορπούν τη φρίκη!!

Μόλις χθες είχαμε καταγγείλει άλλη μια παράνοια, που αδυνατεί ανθρώπινο μυαλό να τη χωρέσει!
Γι' αυτό μιλάω για δαίμονες!!
Επικίνδυνους για όλους μας!!

Όχι δεν θα παραιτηθώ να ουρλιάζω και να απαιτώ τιμωρία!!
Όσο γραφική κι αν με πουν, όσο κι αν πλέον, φαίνομαι να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, θα φωνάζω ασταμάτητα για αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα, σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων!!

update:
H @φίλη μας η Mareld μας έστειλε ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει πόσο τα πλάσματα του σύμπαντος έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ανεξάρτητα από το είδος τους και έχουν την ευτυχία να αγαπούν αγνά, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς συμφέροντα, απλά, άδολα, καταλυτικά... ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, που μοιάζει φτωχό μπροστά στη δική τους αγνότητα!!



14 σχόλια:

OXΙά είπε...

Μια ολόκληρη ζωή, περιμένω να πιάσω έναν από δαύτους. Έναν. Θα πληρώσει όλους τους θανάτους από βασανισμό για όσα πλάσματα δεν πρόλαβα να σώσω. Που να του κοπούν τα χέρια, που να δει ό,τι αγαπάει κρεμασμένο από το σύρμα. Κατάρα!

ippoliti_ippoliti είπε...

Προσυπογράφω ότι λες, σ'ένα μόνο να διαφωνήσω, ο επικίνδυνος και τόσο βαθιά κακός άνθρωπος δεν σημαίνει πάντα ψυχοπάθεια. Οτι είναι έξω από την ανθρώπινη φύση (θεωρητικά ανάγεται στη σφαίρα της ψυχασθένειας, η ψυχασθένεια όμως δεν συνάγεται με κακία και αποτροπιασμό)
Καλό βράδυ

patsiouri είπε...

Οχια...
Χαίρομαι που δεν είμαστε μόνες.
Πολύ σύντομα θα πρέπει να οργανωθούν όλοι οι Φιλόζωοι της Ελλάδας με σοβαρό τρόπο, γιατί δεν πάει άλλο.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι εδώ και καιρό...
Φαντάζομαι ισχύει και γι'αυτόν η επικήρυξη Αλκη???
Εχει βάλει και ο Δήμος Βάρης χρήματα...

ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Μα ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα ποσο αρρωστια υπαρχει επιτελους στην ανθρωπινη φυση.

Aνεμος είπε...

η επικήρυξη ειναι απο τον δήμο δίνει και τηλεφωνο
KAI BEBAIA ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

marianaonice είπε...

Κι όμως συμβαίνουν... και συμβαίνουν δίπλα μας...
:(

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Γαμώτο.
Σπάνια δεν έχω τι να πω, τι να γράψω.
Γυρίζω από τη δουλειά και βρίσκω 3-4 αδέσποτα σκυλάκια να με περιμένουν να τα ταίσω και να τα ζουμπήξω,κουνώντας την ουρά και σκύβοντας χαδιάρικα το κεφάλι. Και είναι ότι πιο χαλαρωτικό μετά από μια δύσκολη μέρα.

Δίνεις μια μπουκιά, παίρνεις μια ανάσα ζωής.

Δεν είναι αρρωστημένα μυαλά ( δε χαραμίζω τη λέξη "μυαλά" για δαύτους ). Συμπλεγματικές φύσεις που ελλείψει προσωπικότητας ζέχνουν όλη τη δυσωδία τους απέναντι σε οτιδήποτε δε μπορεί να αντισταθεί.


Μπορούμε να το αναδημοσιεύσουμε;

Aνεμος είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής και βεβαια ας το διαδωσουμε

marianaonice είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής
...Δίνεις μια μπουκιά, παίρνεις μια ανάσα ζωής.
Έτσι όπως το λες!
Ανάσα ζωής!

hamomilaki Anthemis είπε...

Τα κτήνη, οι παλιάνθρωποι :((((

BUTTERFLY είπε...

Τι υπεροχο βιντεακι! Γιατι δεν μπορουμε να ειμαστε ετσι;

Εχει τρελλαθει ο κοσμος! Η εκρηξη βιαιοτητας των τελευταιων χρονων ειναι απιστευτη! Προς τα ζωα, τα παιδια, τη φυση, ανθρωπος σε ανθρωπος...μια πρωτοφανης εκδηλωση μισους! Ναι, μισους! Αυτο ειναι! Λες κι εχει φωλιασει το μισος στις καρδιες των ανθρωπων και λυσσαμε για κακια, για αιμα, για πονο!
Δεν καταλαβαινω...

marianaonice είπε...

Αν μπορούσαμε να διδαχθούμε από τα ζώα... και να βιώναμε τα αγνά συναισθήματά τους, τότε ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος και η φύση δεν θα κινδύνευε από εμάς!
:(

Aνεμος είπε...

Δεν προλαβαίνουμε πια να καταγγέλλουμε τις φρικώδεις αυτές πράξεις που λες και ανέβηκαν δαίμονες από την κόλαση και αμολύθηκαν ανάμεσά μας για να σκορπούν τη φρίκη!!

Ανώνυμος είπε...

Άνεμε, μπράβο για τον αγώνα που δίνεις για τα αδέσποτα. Μακάρι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Είναι πραγματικά ντροπή για τη χώρα μας να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα (και κατά τα άλλα να "πουλάμε" πολιτισμό).

Ωστόσο προτείνω να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς “διαγνώσεις” όπως ψυχοπαθής, παρανοϊκός, μανιακός, σχιζοφρενής κτλ (όπως γράφει και η ippoliti πιο πάνω).

Αρκετά έχουν στιγματιστεί οι πάσχοντες συνάνθρωποι και δεν μπορούμε να τους φορτώνουμε με ό,τι ανωμαλία κυκλοφορεί γύρω μας. Ψυχική αρρώστια δεν σημαίνει επικινδυνότητα και υπάρχουν επιστημονικές έρευνες που το αποδεικνύουν. Ας μην πέσουν και οι bloggers στο λάθος των “φωστήρων” των ΜΜΕ, που σε κάθε έγκλημα βγάζουν και διάγνωση. Ακόμα και αν κάποιος ψυχικά ασθενής προβεί σε εγκληματική πράξη δεν σημαίνει ότι όλοι είναι επικίνδυνοι (ακριβώς όπως και αν ένας μη-ψυχικά ασθενής προβεί σε εγκληματική πράξη δεν σημαίνει ότι όλοι οι μη-ψυχικά ασθενείς είναι επικίνδυνοι).

Συνεχίστε την προσπάθειά σας μέχρι να βρεθούν οι εγκληματίες !