Σελίδες

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Κύριε Δήμαρχε Μεταμόρφωσης είσαι εδώ???

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τη Χριστίνα του saveileia
Ξέρω ότι δεν κάνουμε τίποτε, δεν μπορούμε να παλέψουμε με τους απάνθρωπους, όμως τουλάχιστον να τους ξέρουμε και να λάβουμε τα μέτρα μας!!!

"ΦΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ALFI & TO ΒΙLLY....
ΤΑ 2 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ!

Εδώ και αρκετό καιρό φιλόζωες οικογένειες στην οδο Πεντέλης & Παπανικολή στη Μεταμόρφωση , ταίζαν 2 αδέσποτα σκυλάκια. Οικογένειες εξαιρετικές, με ήθος, υψηλό μορφωτικό & κοινωνικό επίπεδο, με χαμηλό προφίλ & τηρώντας τη νομοθεσία που όμως εδώ και μήνες υφίσταται έναν αδιανόητο πόλεμο, ένα άγριο κυνηγητό & αφόρητης ψυχολογικής πίεσης και αυτό διότι είχαν επιλέξει να τα ταίζουν & να τα περιθάλπτουν .

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ απλά για να διαπιστώσουν ότι τα ζώα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση & ότι δεν είχε τελεστεί καμια παράβαση.

Σε επίσκεψη για ενημέρωση εθελοντών καθώς και της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ , οι εθελοντές έγιναν αντικείμενο ΕΠΙΘΕΣΗΣ από τουλάχιστον 30 πολίτες που ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ εναντίον των ζώων & ζητούσαν την εξαφάνισή τους & απειλούσαν θεούς & δαίμονες!

Τέλος, γείτονες απειλούσαν με φόλες & κυνηγούσαν με πέτρες τα 2 άτυχα ζώα & οι ιδιοι ισχυρίστηκαν πολλές φορές ότι ο αντιδήμαρχος κος Μπαλτάς είχε επισκέφτει κατόπιν καταγγελίας το δρόμο, διενήργησε αυτοψία & ότι είχε απειλήσει ότι θα προχωρούσε σε μηνύσεις κατά των κατοίκων που φροντίζαν τα ζώα!

Μετά από επιστολή προς το ΔΗΜΟ & επιστολή όλοι υπαναχώρησαν χωρίς φυσικά να δεσμευτούν να βοηθήσουν τους πολίτες ή τα ζώα!

Τα 2 σκυλάκια τα βάλαμε στο πρόγραμμα του δήμου & στειρωθηκαν & εμβολιαστηκαν !
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΛΙΑΣΜΕΝΑ !

Ο αντιδήμαρχος κος ΜΠΑΛΤΑΣ σε επικοινωνία μαζί του για το τι μπορεί να κάνει ο ΔΗΜΟΣ ενημέρωσε οτι το μόνο που μπορεί να κάνει ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!! Ο Δημος δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να ενημερώσει για το τι περαιτέρω ενέργειες μπορούν να γίνουν προκειμένου να εντοπιστούν οι ένοχοι!

ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

1)ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Κο Δημήτριο Τζίτζιφα mayor@metamorfossi.gr,
2)ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: κο Γεώργιο Μπαλτά webmaster@metamorfossi.gr
3)ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ: Κο Θεόδωρο Βλάμη
4)Πρόεδρο Δ.Σ: Ko Aντώνιο Μαίτο
5)Μέλη του Δημοτικου Συμβουλίου
6)Γραφείο Τύπου http://www.facebook.com/l/;gr.mc275.mail.yahoo.com/mc/compose?to=mpress@metamorfossi.gr
4)Δημοτική Αστυνομία Μεταμόρφωσης dimastinomia@metamorfossi.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΗΜΟΥ:210 2810009

**************
για περισσότερες πληροφορίες
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ, 6944860451, christina_loh_1972@yahoo.gr
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΡΓΙΩΤΗ, 6977482988, dsargioti@yahoo.gr"
--------------------

6 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Ρε παμε καλα;; Γιατι ουρλιαζαν 30 κατοικοι; Ηταν αγρια τα ζωα, δαγκβνας, επιτιθενταν, ηταν επικινδυνα;;; Δεν καταλαβαινω γιατι να φολιασεις ενα ζωντανο, ειλικρινα! Εδω και αγριο να ειναι δεν το πειραζεις οχι να ειναι και καθαρο και φροντισμενο!!

patsiouri είπε...

Από ΜΠΑΛΤΑ να το βρούνε όλοι.

Χριστίνα δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων ενοχλείται μόνο και με την παρουσία ενός αδέσποτου στο οπτικό τους πεδίο.
Ειλικρινά βλέπω κόσμο να αντιδρά λες και βλέπει των οξαποδώ όταν το κακόμοιρο ζώο μόνο στέκεται παράμερα και τους κοιτάζει.
Ομολογώ πως παλιότερα φοβόμουν κι'εγώ τα αδέσποτα, πάρα πολύ.
Τα έβλεπα και έτρεμα.
Προς θεού όμως, ποτέ δε μου είχε περάσει από το μυαλό ούτε να ρίξω πέτρα, ούτε να φωνάξω τη μαμά μου και το μπαμπά μου να φτιάξουν φόλα.
Περισσότερο τα έβαζα με κάτι φιλόζωους φίλους που ενώ ηξεραν ότι τα φοβάμαι όταν πήγαινα στο σπίτι τους αντί να τα περιορίσουν τα άφηναν να με πλησιάζουν/γλείφουν/χοροπηδάνε πάνω μου ενώ ήξεραν ότι φοβόμουν.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ δεν τα έβαλα με κανένα ζωντανό.
Ισα-ίσα, ακόμα και εκείνη την περίοδο, άφηνα νεράκι έξω από το σπίτι, ειδικά με τις ζέστες, γιατί τα λυπόμουνα που διψούσαν, κι'ας έπαιρνα δρόμο όταν πλησίαζαν...
Δεν ήταν δικιά μου βλέπεις η φύση, ήταν και είναι ΚΑΙ δικιά τους.

patsiouri είπε...

Για ποιά Μεταμόρφωση μιλάμε????

marianaonice είπε...

Μάλλον της Αττικής τη Μεταμόρφωση μιλάμε @πατσιουράκι μου, αν κρίνω από το τηλέφωνο του Δήμου τους.

siboulis είπε...

επειδη οι περισσοτεροι η λιγοτεροι ελληνες δεν εχει και τοσο σημασια τελικα εχουμε απαισια συμπεριφιρα απεναντι στα ζωα και δεν φαζουμε το μυαλο μας να σκεφθει οτι ολοι ειμαστε μερος του συμπαντος ας μαθουν οτι η οργανωση care 2 που αριθμει 11.000.000.μελη μαζευει υπογραφες να μποικοταρουν την ελλαδα και να μην ερχοντε επισκεπτες απο το εξωτερικο & ΕΠΙΣΗΣ μας παρομοιαζουν με τους Κινεζους που γδερνουν τα ζωα
ζωντανα για να ειναι το δερμα τους
ποιο ζωντανο για να γινει γουνα,
εκει καταφεραμε να μας καταταξουν, ασ'το εχουν υπ'οψιν & οι κυριοι δημαρχοι,οπου & να βρισκονται στην Ελλαδα.τιποτα δεν μενει κρυφο πλεον.Λυπαμαι μονο που στην χωρα μας υπαρχουν αυτο το ειδος που θελου να λεγοντε ανθρωποι.Ας σκεφθουν οτι την μεγαλυτερη αγαπη &συμπονοια τηνεχει ο δυνατοτερος.

marianaonice είπε...

@siboulis
Συμφωνώ!
Ντρέπομαι για την Ελλάδα,
ντρέπομαι γι' αυτούς που είναι ταγοί μας για να μας οδηγούν!
Όταν δεν έχουν οίκτο για τη φύση, πώς θα νοιαστούν εμάς??
Αναρωτιέμαι, υπήρξαμε ποτέ η κοιτίδα του πολιτισμού, ή είναι και αυτό μία πλάνη μας??
Έχουμε καμία σχέση μ' αυτό που κάποτε είπαν αρχαίο ελληνικό πολιτισμό?